Salestraining

  • Bewezen succesvolle verkoopmethodiek
  • Directe impact harde en softe KPI’s
  • Alleen voor maximaal rendement

Een veelgehoorde opmerking is: “Als je een vlotte babbel hebt, kun je altijd nog verkoper worden.”  SalesPeak denkt hier anders over. Sales is een vak waar je kennis, kunde en vaardigheden voor nodig hebt. Daarbij is training onmisbaar.

Onze definitie van High Impact Retail Sales is op een creatieve en authentieke manier het gestructureerde verkoopproces aangaan. Hierbij breng je de wensen, eisen en koopmotieven van de klant in kaart. Je koppelt hier vervolgens een waardevolle en impact hebbende oplossing aan.  Daarna zorg je ervoor dat de klant hier tegen een bepaald bedrag eigenaar van wordt.

SalesPeak traint in het uitvoeren van het gestructureerde verkoopproces. Op een interactieve manier worden de methodiek, de gesprekstechnieken en psychologische achtergronden van het verkoopgesprek behandeld en geoefend. Er ligt extra aandacht op het mentale aspect dat komt kijken bij het uitoefenen van het vak verkopen.

Voor elke training of workshop worden vooraf heldere doelen gesteld op basis van kennis, inzichten, vaardigheden en gewenst gedrag na de training.

Verkopen is een psychologisch proces waar je methodes, structuren, plannen en gesprekstechnieken voor nodig hebt om succesvol te zijn. SalesPeak heeft een begrijpelijke en voor voor iedereen makkelijk toepasbare methodiek ontworpen.

Direct contact?

Heeft u vragen of wilt u direct contact?

SalesPeak heeft mij een verkoopmethodiek geleerd die bij mij heeft gezorgd voor meer structuur, vertrouwen en kennis. Het effect, een hogere conversie. Bennie legt de verkoopmethodiek met zoveel passie, enthousiasme en duidelijkheid uit dat je het snel begrijpt. Nu, twee jaar later, gebruik ik deze verkoopmethodiek nog elke dag.

Kees van Voorst
Filiaalmanager, Forza Fietsen

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?